Unblock

Videoland in het buitenland kijken

Videoland in het buitenland bekijken

In het buitenland is het niet vanzelfsprekend dat je naar je favoriete series, films en programma’s op Videoland kunt kijken. Zo is Videoland buiten Europa helemaal geblokkeerd en ook binnen Europa is het aanbod beperkt. De reden van de blokkade en het beperkte aanbod is dat Videoland simpelweg de rechten niet heeft om dit toe te staan.

Gelukkig is er een simpele manier om Videoland in het buitenland te bekijken. En dat is door het gebruik van een VPN. In dit artikel lees je hoeveel een VPN kost, welke VPN’s wel en niet werken, waarom je met een VPN films en series wel kunt bekijken en hoe je ook zonder een VPN films, series en programma’s van Videoland kunt bekijken.

Waarom is Videoland geblokkeerd in het buitenland?

Videoland is een streamingdienst en net zoals andere streamingdiensten maakt Videoland afspraken met de makers van films en series over het gebruik van hun beeldmateriaal. Videoland richt zich voornamelijk op de Nederlandse markt en heeft daarom afgesproken dat het beeldmateriaal alleen binnen Nederland of Europa gebruikt mag worden. Streamingdiensten zijn zelf verantwoordelijk op het controleren van de gemaakte afspraken. Dit doen ze door het controleren van je IP-adres, heb je een IP-adres dat niet afkomstig is uit Nederland, dan wordt de toegang tot het materiaal geblokkeerd of beperkt. Buiten Europa krijg je de melding dat je helemaal geen toegang hebt tot Videoland en binnen Europa wordt het aanbod met films en series aangepast. Het blokkeren van het materiaal op basis van je locatie heet een geografische blokkade.

films en series op videoland in het buitenland bekijken

VPN is de oplossing

We zouden dit artikel niet schrijven als er geen manier was om dit te omzeilen. Met een VPN kun je jouw favoriete programma’s, series en films op Videoland in het buitenland blijven bekijken. En het gebruik van een VPN is eenvoudiger dan de meeste mensen denken. Je hoeft alleen maar een programma te downloaden dat je krijgt van je VPN-aanbieder en kunt vervolgens kiezen om te verbinden met een Nederlandse server.

Vanaf dit moment gaat al je internetverkeer via een Nederlandse server, daardoor krijg je een Nederlands IP-adres en heb je toegang tot materiaal dat eigenlijk alleen voor Nederlands verkeer bestemd is. Let er wel op dat het team achter Videoland dit niet wilt en daardoor altijd bezig zijn om dit te blokkeren. Hierdoor zijn niet alle VPN’s geschikt en hebben wij een aantal VPN-aanbieders een rijtje gezet, waarvan wij weten dat het wel mogelijk is om Videoland in het buitenland te bekijken.

VPN voor stream van films

Waarom kan ik Videoland bekijken in het buitenland met een VPN?

Zoals hierboven werd gezegd moet je in dit geval Videoland laten geloven dat je je bevindt in Nederland. Hier heb je een VPN voor nodig. Als je verbinding maakt met de server van de VPN-aanbieder, dan krijg je ook het IP-adres van de server. Dit zorgt ervoor dat het voor Videoland of andere websites lijkt alsof je in Nederland bent. Daardoor kun je dus je favoriete series en films overal ter wereld bekijken. In sommige landen is een VPN illegaal en kan het een hoge boete of zelfs een gevangenisstraf als gevolg hebben. Lees hier waar een VPN legaal is en waar je geen gebruik mag maken van een VPN.

Uitleg wat een vpn is

Welke VPN-aanbieders zijn geschikt voor Videoland in het buitenland?

De keuze uit VPN-aanbieders is enorm, maar niet alle VPN’s zijn geschikt voor het bekijken van streamingdiensten in het buitenland. Daarom hebben wij enkele VPN-aanbieders uitgelicht, waar je zonder zorgen gebruik kunt maken van Videoland in het buitenland.

ExpressVPN voor Videoland

ExpressVPN mag zeker niet ontbreken en is volgens ons een van de betere VPN-aanbieders van 2020. De provider werkt goed in combinatie met Videoland en andere streamingdiensten. De gebruikers hebben de keuze uit meer dan 3000 servers, waarvan er veel zich bevinden in Europa.

Daarnaast staat ExpressVPN bekend als zeer veilig als het gaat om privacy. Ze verzamelen geen logs en maken gebruik van 256-bit encryptie. ExpressVPN is naast je laptop of desktop, ook te gebruiken op smartphones en tablets. Wel zo handig voor wanneer je een VPN zoekt voor het streamen van films en series.

Bezoek de website van ExpressVPN voor meer informatie.

CyberGhost voor Videoland

De tweede VPN-aanbieder die het vermelden volgens ons waard is, is CyberGhost. Ook deze provider heeft een goede reputatie als het gaat om het gebruik van een VPN in combinatie met streamingdiensten. Verder is de provider zeer gebruiksvriendelijk en bieden ze een ruime keuze aan snelle Europese servers. Als laatst werkt CyberGhost met een 45 dagen niet-goed-geld-terug-garantie en daardoor krijg je je geld terug wanneer je niet tevreden bent.

Bezoek de website van CyberGhost voor meer informatie.

NordVPN voor Videoland

De laatste provider die we willen uitlichten is NordVPN. Met NordVPN beschik je over een zeer betrouwbare VPN voor een betaalbare prijs. En een VPN waarmee je jouw favoriete series, programma’s en films op Videoland in het buitenland kunt blijven bekijken.

Bezoek de website van NordVPN voor meer informatie.

netflix in het buitenland

Videoland kijken in het buitenland met een gratis VPN is een no-go

Waarom zou ik betalen voor een VPN als er genoeg gratis VPN’s beschikbaar zijn? Ten eerste kun je met de meeste gratis VPN’s geen streamingdiensten bekijken. Bijna alle streamingdiensten kunnen gratis VPN’s detecteren en direct blokkeren. Dit komt doordat er een andere technologie wordt gebruikt dan door betaalde VPN providers.

Ten tweede is de kans op slechte verbindingen en vertragingen vele malen groter dan bij betaalde VPN’s. Ook krijg je waarschijnlijk last van vervelende advertenties, want de providers van gratis VPN’s moeten toch op een bepaalde manier hun geld verdienen.

En de laatste reden waarom wij een gratis VPN afraden is de slechtere beveiligingsmaatregelen. Je bent dan kwetsbaarder en dat wil je juist voorkomen met een VPN.

Wat kost een VPN?

De prijs voor een betrouwbare VPN ligt gemiddeld rond de 4 tot 9 dollar per maand. Met zulke betaalbare prijzen raden het nogmaals af om te kiezen voor een gratis VPN. Zowel de beveiliging is slechter, je ontvangt hoogstwaarschijnlijk irritante advertenties en de kans dat ze geen logs bijhouden (en doorverkopen) is ontzettend klein. Helemaal wanneer je een VPN neemt voor het omzeilen van de geografische blokkades van streamingdiensten is een gratis VPN geen optie.

De prijzen van Nordvpn
Prijzen van NordVPN

Videoland Download To Go

Wil je niet betalen voor een VPN en vind je een gratis VPN ook geen optie? Dan is er de functie Download To Go van videoland. Hiermee kun je binnen de app van Videoland films, programma’s en series downloaden en opslaan op je telefoon of tablet. De gedownloade content kun je dan op een later moment terugkijken. Dit werkt ook zonder internetverbinding, dus ideaal voor in het vliegtuig of op bestemmingen met een slechte verbinding.

Een nadeel van Download To Go is dat je alleen content kunt downloaden dat al uit is. Bij Videoland heb je vaak dat een programma of serie wekelijks nieuwe afleveringen upload. Deze kun je dan tijdens je vakantie niet meer downloaden. Ook is Download To Go niet beschikbaar op je laptop.

Conclusie: videoland in het buitenland bekijken

Er is een betaalbare en eenvoudige manier om je favoriete series, programma’s en films van Videoland buiten Europa te blijven bekijken. Door het gebruik van een VPN kun je de geografische blokkades omzeilen. Kies wel een provider die geschikt is voor streamingdiensten. Gratis VPN’s zijn in dit geval geen goede optie. Ook is het mogelijk om de films en series van te voren op je telefoon of tablet te downloaden met Download To Go. Je kunt de content offline bekijken en dit is helemaal gratis.

 

Gerelateerde berichten
PrivacyUnblock

De 13 beste torrent sites van 2020

De beste torrent sites van 2020 Anno 2020 is het downloaden via torrents nog steeds een ding. Hoewel…
Lees meer
Nieuwsbrief
Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief. De nieuwsbrief bevat het laatste nieuws, winacties en onafhankelijke reviews.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *