NieuwsPrivacyVeilig InternettenVPN Reviews

NordVPN Aanbieding. Review Beste VPN programma 2020 snel en veilig

NordVPN is een uitstekende en zeer bekende VPN-service. De mensen van dit bedrijf zitten niet stil zit en blijven continue verbeteringen uitvoeren aan deze toch al zeer goed werkende app. Het is een gerenommeerd bedrijf en heeft een sublieme reputatie. De vpn dienst maakt o.a. gebruik van WireGuard, die bovengemiddelde goed beveiliging biedt en bovendien ook nog eens sneller is dan de gemiddelde VPN.

Kenmerken NordVPN

VPNnaam: NordVPN
Land van vestiging: Panama
Logboeken: Er worden 100% zeker geen logs bijgehouden van jouw surfgedrag (onafhankelijk gecontroleerd)
Prijs: Divers maar goede prijs/ kwaliteit verhouding en zeer vaak super aanbiedingen met veel korting
Ondersteuning: Email of live chat (24/7 bereikbaar)
Geld terug policy: 30 dagen restitutie
Officiële Website: NordVPN.com

Nord VPN beschik onder andere over een zeer veilig servernetwerk waarbij alle servers in zogenaamde RAM-schijfmodus draaien. Dit houdt in dat er geen logboeken zijn, dus er valt niets na te kijken of door te geven aan overheden of derden over jouw surfgedrag.Ook prettig om te weten is dat zij gebruikmaken van CyberSec, waarmee je allerlei ongewenst zooi kan blokkeren zoals advertenties en malware. Of wat dacht je van Tor-over-VPN-servers die een extra coderingslaag toevoegen via het Tor-netwerk, dus dat biedt een dubbele laag. Ook de geïntegreerde lekbescherming voor alle VPN-apps is prettig De software heeft diverse onafhankelijke audits doorstaan voor zowel beveiliging als naleving van het no-logs-beleid.

NordVPN review en ervaringen

NordVPN heeft bijna 5500 servers in 60 landen. Het maakt geen gebruik van virtuele serverlocaties en alle servers draaien op speciale hardware in RAM-disk-modus. Dit verbetert de beveiliging en maakt het ook onmogelijk om logs op de VPN-server op te slaan. Als enig klein minpuntje kunnen we noteren dat een router-app ontbreekt, maar dit zal voor 99% van de gebruikers geen probleem vormen. Heb je nog nooit van gehoord, dan heb je het zeker niet nodig.

Conclusie

Met premium snelheden en sterke beveiliging is NordVPN onze best beoordeelde VPN voor torrent netwerken. Het werkt ook meer dan goed voor grote streamingdiensten, zoals Netflix of Videoland. Restitutiebeleid: Alle NordVPN-abonnementen worden geleverd met een volledige 30 dagen geld-terug-garantie. Je loopt dus geen risico als je het programma eerst wil proberen. In het onwaarschijnlijke geval dat Nord VPN niet aan jouw wensen voldoet, krijg je zonder moeilijk gedoe je geld gewoon terug binnen die 30 dagen. Bij twijfel kan je het dus gerust doen, want je loopt geen risico. Wat ons betreft is NordVPN een echte aanrader.

nordvpn

Gerelateerde berichten
Veilig Internetten

Alles wat je moet weten over ransomware (gijzelsoftware)

Alles wat je moet weten over ransomware (gijzelsoftware) Ransomware is een vorm van malware en is…
Lees meer
Veilig Internetten

Hoe voorkom je identiteitsfraude?

Hoe voorkom je identiteitsfraude? Jaarlijks wordt er duizenden keren melding gemaakt van…
Lees meer
Nieuws

De tijdlijn van Bitcoin: de eerste 10 jaar van Bitcoin

De tijdlijn van Bitcoin: de eerste 10 jaar van Bitcoin Anno 2020 heeft Bitcoin de kinderjaren achter…
Lees meer
Nieuwsbrief
Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief. De nieuwsbrief bevat het laatste nieuws, winacties en onafhankelijke reviews.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *