PrivacyUnblock

De 13 beste torrent sites van 2020

De beste torrent sites van 2020

Anno 2020 is het downloaden via torrents nog steeds een ding. Hoewel je veel films en series op Netflix, Videoland en andere streamingdiensten kunt vinden, bieden deze niet alles aan. Daarbij komt nog kijken dat de meeste mensen wel een abonnement willen nemen op één of twee streamingdiensten, maar worden drie of vier streamingdiensten te veel van het goede. Daarnaast vind je op torrents websites bijna alle films en series terug. Daarom hebben wij in dit artikel de dertien beste torrent sites van 2020 voor jou op een rij gezet. Let er wel op dat de strijd tegen torrent sites continue aan de gang is en het daardoor kan het voorkomen dat de website van de een op de andere dag niet meer online is of door jouw provider geblokkeerd wordt. Wanneer je provider de website heeft geblokkeerd, is er nog niets aan de hand. Je kunt dit namelijk eenvoudig omzeilen met een VPN en dit is ook een stuk veiliger, maar daarover lees je verder in dit artikel meer.

Torrents downloaden op je telefoon

Torrents downloaden op je Android-telefoons is zeer eenvoudig. Je kunt simpelweg een van de torrents-apps downloaden, zoals uTorrent, Vuze, CatTorrent, LibreTorrent of Flud en op dezelfde manier als via een computer of laptop de bestanden downloaden.

Voor mensen met een iPhone of andere iOS apparaten is het iets ingewikkelder. Apple verbiedt namelijk alle torrents-apps in de App Store, maar gelukkig zijn er andere manieren. Allereerst moet je zorgen dat een VPN is ingeschakeld. Hierna kun je via Apple Store iDownloader installeren. Via deze app kun je een van de onderstaande torrent sites bezoeken en de bestanden op je iOS apparaat downloaden.

Hoe veilig zijn torrents sites?

Torrents is een peer-to-peer netwerk en dit brengt veel voordelen met zich mee, maar ook enkele nadelen. Zo kan er geen garantie voor volledige veiligheid worden gegeven. Doordat er regelmatig grote torrent sites worden opgeheven, staat het internet vol met nep sites en namaak websites. Dit is eenvoudig te voorkomen door een van de website uit onze lijst met de beste torrent sites van 2020 te gebruiken. Daarnaast is een goede antivirus scanner ook erg belangrijk.

De 13 beste torrent sites van 2020

Regelmatig gaan grote torrent sites offline en daardoor kan het voorkomen dat een van de onderstaande websites niet meer beschikbaar is. Echter, we proberen deze lijst met de beste torrent sites van 2020 zo actueel mogelijk te houden en controleren daarom onderstaande websites regelmatig.

#1 The Pirate Bay

the pirate bay beste torrent sites van 2020

Op nummer één staat waarschijnlijke de bekendste torrent site; The Pirate Bay. Anno 2020 is The Pirate Bay nog steeds actief. Hoewel de website door verschillende Nederlandse providers wordt geblokkeerd, is de website met een VPN gewoon te bezoeken. Of bezoek een van de volgende varianten: thepiratebay.vip, thepiratebay.rocks, piratebae.co.uk. Dankzij het overzichtelijke interface en het ruime aanbod, staat The Pirate Bay volgens ons terecht op nummer één in de lijst met de beste torrent sites van 2020.

Ga naar de website van The Pirate Bay

#2 RARBG

RARBG torrent site

RARBG gaat net als veel torrent sites uit deze lijst al heel wat jaren mee. De website beschikt over een overzichtelijk interface. Je kunt via het zoekveld op zoek gaan naar een film of serie, maar je kunt ook kiezen tussen verschillende rubrieken. Het menu vind je aan de linkerkant en biedt je de mogelijk om te kiezen uit de categorieën: movies, xxx, TV-shows, music en software. Daarnaast kun je ook de tien populairste torrent downloads van dit moment bekijken. Doordat de website genoeg informatie verschaft over elke torrent, maakt het de keuze voor een betrouwbare en goede torrent een stuk eenvoudiger.

Ga naar de website van RARBG

#3 Kickass Torrent

films downloaden via kickass

Tot 2016 was Kickass Torrent waarschijnlijk samen met The Pirate Bay de populairste torrent site. In datzelfde jaar werd de website offline gehaald door de Amerikaanse overheid. De originele site bestaat dus al een tijdje niet meer, maar tegenwoordig bestaat er wel een nieuwe website met dezelfde naam. Kickass Torrent veranderd elke zes maanden van domeinnaam en tegenwoordig kun je de website op het volgende domein bezoeken: kickasstorrents.cr. De website heeft nog steeds hetzelfde interface als de originele Kickass Torrent website.

Ga naar de website van Kickass Torrent

#4 1337X

1337x torrent site

De torrent site bestaat dit jaar al dertien jaar, maar wist pas echt populariteit te krijgen toen enkele bekende websites offline werden gehaald of geblokkeerd werden. Een van de redenen waarom je 1337X terugvindt tussen beste torrent sites van 2020 is de moderne layout, de grote torrent-bibliotheek en een fijne zoekfunctie. Wij hopen wel dat je beschikt over een goede adblocker, want de website bevat redelijk veel advertenties. Toch kunnen we de torrent site zeker aanraden.

Ga naar de website van 1337X

#5 Torrentz2

beste torrent sites van 2020 Torrentz2

Torrentz2 is zoals de naam al doet vermoeden de opvolger van de populaire website Torrentz. De website bevat meer dan 61 miljoen torrents van meer dan 70 websites. De torrent site is voor muziekliefhebbers de beste keuze. Ook voor films, series etc. ben je hier aan het juiste adres.

Ga naar de website van Torrentz2

#6 YIFY Movies

YIFY movies

Een andere website die niet mag ontbreken in de lijst met de beste torrent sites van 2020 is YIFY Movies. Net als bij meerdere websites uit deze lijst is de originele website van YIFY Movies al heel wat jaren uit de lucht, maar in die tussentijd zijn er heel wat copycats opgedoken. De oorspronkelijke website van YIFY zouden we waarschijnlijk hoger plaatsen, maar de huidige website Yts.gd is voorzien van veel reclame, waarvan nog niets alles wordt tegengehouden door een adblocker. Echter, vanwege het grote aanbod vonden wij dat de website toch een vermelding waard is.

Ga naar de website van YIFY Movies

#7 EZTV

tv-shows downloaden met EZTV

De torrent site EZTV werd opgericht om alle tv-programma’s op één platform aan te bieden. De website is verder gegaan op een ander domeinnaam en hier zijn nu de meeste programma’s in verschillende resoluties te vinden.

Ga naar de website van EZTV

#8 ISOHunt

beste torrent sites van 2020 ISOHunt

De oorspronkelijke website van ISOHunt is al sinds 2013 offline, maar anno 2020 is de website nog steeds te bezoeken op een ander domeinnaam. Tegenwoordig kun je films, series, muziek, boeken en games downloaden via de websites isohunt.tv en isohunts.to. Deze nieuwe varianten worden waarschijnlijk niet meer beheert door het team achter de oorspronkelijk ISOHunt, maar dit neemt niet weg dat je hier ontzettend veel torrents kunt vinden.

Ga naar de website van ISOHunt

#9 Lime Torrents

Lime Torrents screenshot

Lime Torrents is een gebruiksvriendelijke torrent site met een fijn design. De website toont geen reclame, geeft duidelijke informatie over de torrents en biedt per torrent een trackerlijst aan. Of je nu op zoek bent naar een goede film, serie, game of muziek, op Lime Torrents vind je voldoende keuze. Reden genoeg dus voor ons om de website te vermelden tussen de beste torrent sites van 2020 in dit artikel.

Ga naar de website van Lime Torrents

#10 TorLock

TorLock torrent site

Het team achter TorLock screent het hele internet af op zoek naar betrouwbare torrents. Deze worden vervolgens toegevoegd aan de website en zorgt ervoor dat de torrent site over een groot torrent-bibliotheek beschikt.

Ga naar de website van TorLock

#11 Zoogle

nieuwe torrent site Zoogle

Zoogle is redelijk nieuw en daardoor ook wat minder bekend dan andere torrent sites uit deze lijst, maar met meer dan 37 duizend films en 600 tv-series vinden wij dat de website een vermelding waard is. Daarnaast vinden wij het interface fijn ogen. Mocht de website niet offline gaan, dan verwachten wij dat de torrent site in de toekomst meer naamsbekendheid zal krijgen.

Ga naar de website van Zoogle

#12 TorrentDownloads

TorrentDownloads screenshot

TorrentDownloads heeft al meer bekendheid dan Zoogle en mag ook zeker niet ontbreken. Op de website kun je miljoenen torrents vinden. Van film en series tot aan e-books zijn er te downloaden. Deze zijn onderverdeeld in overzichtelijke rubrieken. Door de populariteit in het verleden is de website in verschillende landen al geblokkeerd, maar gelukkig is TorrentDownloads voor Nederlandse en Belgische bezoekers nog steeds bereikbaar. Dat neemt echter niet weg dat je alsnog beter een VPN voor torrent kunt gebruiken. Hieronder lees je daar meer over.

Ga naar de website van TorrentDownloads

#13 iDope

iDope torrent zoekmachine

We sluiten de lijst met de dertien beste torrent sites van 2020 af met een nieuwkomer. iDope maakt grote indruk en hier kun je terecht voor elke soort torrent. Of je nu op zoek bent naar films, series, muziek of e-books, de kans is vrij groot dat je het hier kunt vinden. Het zal ons niet verbazen als deze torrent site volgend jaar paar plaatsen hoger te vinden is.

Ga naar de website van iDope

Anoniem torrents downloaden met een VPN

Bij het bezoeken van de meeste torrent sites uit bovenstaande lijst wordt er nadrukkelijk gewaarschuwd om een VPN te gebruiken en daar zijn wij het helemaal mee eens. Er is geen één torrent site die jouw veiligheid 100 procent kan garanderen. Helaas worden ook torrent sites door hackers gebruikt om privégegevens van bezoekers te stelen of je apparaat met malware te besmetten.

Daarnaast komt erbij kijken dat het downloaden van materiaal met auteursrecht illegaal is. En doordat de meeste torrents die wij downloaden auteursrechten bevatten, zijn wij strafbaar bezig. Dit kan bijvoorbeeld een geldboete als gevolg hebben. Dus download torrents altijd met een VPN op dit te voorkomen.

Lees ook: hoe je met een VPN films en series op Videoland buiten Europa kunt bekijken.

IP-adres verbergen tijdens het downloaden via torrent sites

Met een VPN maak je verbinding met het internet via een externe server. De VPN-aanbieder geeft een IP-adres mee dat niet jouw eigen IP-adres is. Hierdoor kunnen andere partijen (zoals hackers en overheidsinstanties) niet achterhalen waar jij je bevindt. Ook bij het streamen van films of series via bijvoorbeeld Popcorn Time is het altijd aangeraden om je IP-adres te verbergen met een VPN.

Beste 4 VPN’s om anoniem torrents te downloaden

Hieronder vind je enkele VPN’s waarvan bekend is dat ze goed werken in combinatie met het download van torrents.

#1 NordVPN

Nordpass de beste wachtwoordmanagers van 2020

NordVPN komt in veel lijstjes met de beste VPN’s op nummer één of twee terecht. Niet zo gek, want de VPN-dienst kent vele voordelen. Zo hebben ze een strikte no-log beleid, blokkeert het advertenties en trackers en heeft het meer dan 5300 servers, waarvan een groot gedeelte P2P geoptimaliseerde servers zijn. Je kunt de VPN-dienst nu 30 dagen uitproberen met de niet-goed-geld-terug-garantie.

Ga naar de website van NordVPN voor meer informatie.

#2 CyberGhost

CyberGhost vpn voor downloaden torrents

Op nummer twee hebben wij CyberGhost geplaatst. Deze gebruiksvriendelijke VPN-provider is uiterst geschikt om veilig torrents te downloaden. Mede doordat de servers van de VPN-provider hoge downloadsnelheden haalt en een strikte no-log beleid heeft, kun je op een veilige manier één van de dertien beste torrent sites van 2020 hierboven bezoeken. Daarnaast biedt CyberGhost maar liefst 45 dagen niet-goed-geld-terug-garantie aan, zodat je de VPN gratis kunt uitproberen.

Ga naar de website van CyberGhost voor meer informatie.

#3 ExpressVPN

Mede doordat ExpressVPN meer dan 2000 servers en hoge downloadsnelheden haalt, vinden wij dat deze VPN-provider een vermelding waard is. Daarnaast is ExpressVPN ook te gebruiken op je smartphone. Wel zo handig dus voor als je torrents wilt downloaden op je telefoon.

Ga naar de website van ExpressVPN voor meer informatie.

#4 Surfshark

We sluiten onze top vier met de beste VPN’s voor torrenting af met Surfshark. Deze provider biedt een premium VPN aan voor onder de twee euro. Ideaal dus om anoniem torrents te downloaden.

Ga naar de website van Surfshark voor meer informatie.

Zijn we een betrouwbare torrent site vergeten te vermelden? Laat het weten in een reactie en misschien voegen we de website toe aan de lijst met de beste torrent sites van 2020.

Gerelateerde berichten
NieuwsPrivacyVeilig InternettenVPN Reviews

NordVPN Aanbieding. Review Beste VPN programma 2020 snel en veilig

NordVPN is een uitstekende en zeer bekende VPN-service. De mensen van dit bedrijf zitten niet stil…
Lees meer
PrivacyVeilig Internetten

Hoe krijg toegang tot het Dark Web? Volg deze stappen

Hoe krijg ik toegang tot het Dark Web? Volg deze simpele stappen In dit artikel krijg je antwoord op…
Lees meer
Unblock

Videoland in het buitenland kijken

Videoland in het buitenland bekijken In het buitenland is het niet vanzelfsprekend dat je naar je…
Lees meer
Nieuwsbrief
Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief. De nieuwsbrief bevat het laatste nieuws, winacties en onafhankelijke reviews.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *